Breaking News
14 Μαΐου 2019

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστούς τους εκλεκτούς του Άγγελου Αναστασιάδη που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής στην Ολλανδία, αλλά και το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια.

 

Ο 66χρονος τεχνικός κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές, τους: Μάνταλο, Μπάρκα, Μπακασέτα, Πέλκα, Πασχαλάκη, Κουρμπέλη, Βαλεριάνο, Σιώπη, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Μασούρα, Κουλούρη, Ντουρμισάι και ΚώτσιραΜαυρίαΚολοβόΣταφυλίδηΣάμαρη, Βλαχοδήμο, Σιόβα, ΖέκαΠαπασταθόπουλο, Μανωλά και Δώνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου

Σταφυλίδης

27 Μαΐου

Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics