Breaking News
30 Μαΐου 2020

Leoforos
Στις προπονήσεις επέστρεψε μετά το διάστημα της καραντίνας ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, με τον αθλητή του πινγκ πονγκ να ετοιμάζεται πλέον προκειμένου να μπορέσει να μπει σε αυτή τη νέα καθημερινότητα και το νέο πλάνο που έχει στήσει αναφορικά με τους αγώνες.

 

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το πώς βίωσε όλη αυτή την κατάσταση αλλά και πως νιώθει που πλέον επέστρεψε στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για τα επόμενα ματς.

«Στην αρχή όταν ξέσπασε η πανδημία στην Ελλάδα , κλείστηκα και εγώ σπίτι σαν όλους τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα καταλάβει την έκταση που θα έπαιρνε όλη αυτή η ιστορία και έτσι τις πρώτες περίπου 10 μέρες δεν έκανα απολύτως τίποτα, δηλαδή απλά το εκμεταλλεύτηκα σαν διακοπές. Όταν συνειδητοποίησα πως τελικά αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ παραπάνω , έκατσα κάτω, έβαλα ένα πρόγραμμα διαβάσματος και παράλληλα μου έστειλε και ο γυμναστής μου άλλο ένα πρόγραμμα γυμναστικής (βάρη-τρέξιμο), όποτε έτσι σιγά σιγά μπήκα σε ρυθμό» είπε αρχικά ο Αγγελάκης για να προσθέσει:

«Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες ειδικά μέρες μου φαινόταν τρομερά βαρετό να κάθομαι μόνος μου να κάνω γυμναστική στο σπίτι, διότι προφανώς δεν έχω μάθει έτσι, αλλά σιγά σιγά το συνήθισα. Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα με βοήθησε να δω τελικά ποσό δυνατός είμαι και ποσά πράγματα διατίθεμαι να δώσω για να καταφέρω αυτό που θέλω.

Αυτή την στιγμή, όσο αναφορά την φυσική μου κατάσταση νιώθω πιο καλά από ποτέ , και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να ξαναμπώ σε ρυθμό προπονήσεων. Χαίρομαι παρά πολύ που μπορώ ξανά να βρίσκομαι μαζί με τους συναθλητές μου και να προπονούμαστε όλοι μαζί , και περιμένω με ανυπομονησία και τους υπόλοιπους. Ο στόχος μου για φέτος είναι να πάρω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να ανέβω όσο μπορώ πιο ψηλά στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics