Breaking News
16 Ιουλίου 2020

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνει υπέροχα συναισθήματα στις διακοπές του και θυμήθηκε μια ρήση του Οδυσσέα Ελύτη για να περιγράψει την Ελλάδα.

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει μαζί με την εγκυμονούσα Βασιλική Μιλλούση και την κόρη τους τις διακοπές του στην Τήνο για να γεμίσει τις ... μπαταρίες του και δεν "χορταίνει" Ελλάδα.

Ο Έλληνας "χρυσός" Ολυμπιονίκης δεν είναι λάτρης της πολυτέλειας και πάντα του αρκούν τα λίγα και καλά. Η οικογένεια του, οι φίλοι του, η θάλασσα και ένα ωραίο τοπίο.

Αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες της ζωής του και έχει κυριευτεί από όμορφα συναισθήματα που τον "ανάγκασαν" να θυμηθεί τον νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη για να περιγράψει αυτό που νιώθει.

«Εαν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι και ενα καράβι . Που σημαίνει , με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις», έγραψε ο Πετρούνιας!

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics