Breaking News
06 Αυγούστου 2020

Θύμισε Κορακάκη η Αντωνία Πετράκη...

 

Κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΣ στους πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής εφήβων-νεανίδων που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος στη Μαλακάσα και στον Βύρωνα.

Η σχετική ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου αναφέρει: "Με την απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΣ στα πιστόλια σημαδεύτηκε το 5νθήμερο των πανελληνίων αγώνων εφήβων - νεανίδων που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος στα σκοπευτήρια της Μαλακάσας και του Βύρωνα.
Καταπληκτική η εμφάνιση της Αντωνίας Πετράκη στο πιστόλι σπορ νεανίδων που με ένα τελικό εφάμιλλο της Κορακάκη και της Μαρκογιαννάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και δείχνει οτι υπάρχει συνέχεια στην παράδοση των πιστολιών στην Ελλάδα.
Επίσης ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης στην τελευταία του εμφάνιση σαν έφηβος απέδειξε για άλλη μια φορά τη μεγάλη του κλάση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Ασημένιος για άλλη μια φορά ο Μύρων Κακουλάκης σε δύο αγωνίσματα πιστολιών.
Στο ιδιο μεταλλιο και ο Τριανταφυλλίδης στο 3x40 και στο πρινηδών.
Κυπελλούχος ο ΠΑΣ στο σπορ πιστόλι νεανίδων και εφήβων. Επίσης δεύτερη θέση στο standard εφήβων, και τρίτη στο αεροβόλο πιστόλι, 3x40, ελεύθερο και πρινηδών εφήβων. Επίσης στο 3x40 και πρινηδών νεανίδων.
Οι αθλητές μας είναι: Τριανταφυλλίδης Χρήστος, Κακουλάκης Μύρων, Πετράκη Αντωνία, Καμπούρογλου Ηλιάννα, Αθανασάκη Δήμητρα, Τούσας Ευάγγελος, Λυγεράκη Στυλλιανή, Αντωνακάκης Μιχαήλ, Αντωνακάκης Γεώργιος, Μπινιχάκη Καλλιόπη

Από τα αποτελέσματα των αγώνων φαίνεται η καταπληκτική δουλειά που γίνεται στα σκοπευτήρια των αεροβόλων και πυροβόλων όπλων από τους προπονητές και εκπαιδευτές του συλλόγου Μαρκογιαννάκη Ανταλκίδα, Κοσκινά Γεώργιο, Ματαλλιωτάκη Ιωάννη.
Ευχαριστούμε την κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST FERRIES για τη μετακίνηση από και προς Πειραιά. Την ΑΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την άριστη συνεργασία και την ΣΕΑΠ για την παραχώρηση του πεδίου βολής Γουβών για τις προπονήσεις μας.
Επόμενο ραντεβού των πανελληνίων αγώνων για τους μικρούς σκοπευτές και σκοπεύτριες μας αλλά και για τους άνδρες 13-14 Σεπτεμβρίου.

Από:Μιμίκος Γιώργος
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics