Breaking News
29 Νοεμβρίου 2020

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του γι' ακόμα μια φορά στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ να παίζουν κρίκετ αλλά... δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα από τον τρόπο παιχνιδιού!

 

Ο Ισπανός φουλ μπακ που μετακόμισε από τη Μαδρίτη στο Λονδίνο παρέα με τον Γκάρεθ Μπέιλ αφήνοντας τη Ρεάλ, καθόταν στην άκρη και παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του ν' ασχολούνται με το μπαστούνι του κρίκετ και να παίζουν το άθλημα που η αλήθεια είναι πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πιο διαδεδομένα.

Όπως ενδεχομένως συμβαίνει και με αρκετό κόσμο που δεν έχει ασχοληθεί με το κρίκετ, έτσι και ο Ρεγκιλόν έδειξε σε όλους μέσω social media πως... δεν καταλάβαινε τίποτα!

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics