Breaking News
26 Μαρτίου 2017

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος, ανέφερε τα παρακάτω μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 1-0:

«Ηταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Καταφέραμε και το κερδίσαμε. Το παιχνίδι είχε τις δυσκολίες του, αλλά καταφέραμε και το κερδίσαμε, όπως πρέπει να κάνουμε με κάθε αντίπαλο. Να παίρνουμε τους τρείς βαθμούς.

Συνεχίζουμε, βλέποντας παιχνίδι, με παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν μας αφήνει να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Ο στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ:

« Ηξερα σε ποια ομάδα ήρθα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Προσπαθώ να κάνω αυτό που μπορώ σε κάθε παιχνίδι.  Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, κάθε εβδομάδα, γιατί δεν έχω δεμένη τη θέση μου. Υπάρχουν και άλλοι δυο πολύ καλοί τερματοφύλακες στην ομάδα. Εγώ δίνω σε κάθε προπόνηση το 100% και προσπαθώ να κάνω το ίδιο και στο παιχνίδι».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics