Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον αποκλεισμό των Παναγιώτη Γκιώνη και Κατερίνας Τόλιου στον 1ο γύρο του διπλού μικτού έκλεισαν το βράδυ της Τετάρτης οι αγώνες των Ελλήνων αθλητών στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατομικών αγωνισμάτων.

Οι πρωταθλητές μας ήθελαν να διεκδικήσουν στο Αλικάντε την είσοδο στα προημιτελικά και κατ’ επέκταση την πρόκριση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της επόμενης χρονιάς, γνώριζαν όμως ότι η αποστολή τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μπήκαν στο κυρίως ταμπλό κι εκεί τους περίμενε, μετά την κλήρωση, το νούμερο 13 του αγωνίσματος, οι Ρώσοι Αλέξαντερ Σιμπάεφ/Πολίνα Μικαϊλοβα. Δεν μπόρεσαν να προβάλλουν πραγματική αντίσταση, έχασαν 3-0 κι έμειναν στον γύρο των «32». Στο κλείσιμο της ημέρας εξάλλου, προέκυψαν οι αντίπαλοι των ίδιων αθλητών μας στον 1ο γύρο του απλού, ενώ νωρίτερα είχαν μάθει με ποιους θα κοντραριστούν στον ίδιο γύρο την Πέμπτη οι Γκιώνης/Βανγκ και Σγουρόπουλος/Πίστεϊ στο διπλό ανδρών.

Στο διπλό μικτό οι «αμυντικοί» Γκιώνης και Τόλιου δεν είχαν με το μέρος τους τις πιθανότητες στην αναμέτρηση με την Μικαΐλοβα του αμυντικού στυλ παιχνιδιού και τον πολύ επιθετικό Σιμπάεφ. Κοίταξαν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τη νίκη και την πρόκριση, όμως οι Ρώσοι αποδείχτηκαν πολύ δυνατοί. Ήρθε η ήττα με 3-0 σετ και ο αποκλεισμός (3-11, 8-11 κσι 6-11).

Στο απλό ανδρών αρχίζει το απόγευμα το κυρίως ταμπλό. Ο Γκιώνης, που ήταν απευθείας στον γύρο των «64», αντιμετωπίζει στις 19:10 Ελλάδας τον Ρουμάνο Χoύνορ Σοκς.

Στον αντίστοιχο γύρο του απλού γυναικών η Τόλιου ξαναβρίσκει μπροστά της το πολύ ψηλό εμπόδιο της Πολίνα Μικαΐλοβα Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συναντήσει τη Ρωσίδα λίγες ώρες μετά τον αγώνα στο διπλό μικτό. Η συνάντηση αρχίζει στις 17:30.

Έγιναν επίσης, οι κληρώσεις στο ταμπλό του διπλού ανδρών. Στους «32» οι Παναγιώτης Γκιώνης/Βανγκ Γιανγκ αντιμετωπίζουν σήμερα τους Σέρβους Ζολτ Πέτε/Μάρκο Γέφτοβιτς. Ο αγώνας αρχίζει στις 13:45. Λίγο νωρίτερα, στις 13:00 ώρα Ελλάδας, ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Λούμπομιρ Πίστεϊ κοντράρονται με τους Πολωνούς Μάρεκ Μπαντόβσκι/Πάτρικ Ζατόβκα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο διπλό μικτό, η Ρουμάνα πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016 Ντανιέλα Ντοντεάν αποκλείστηκε φέτος στον 1ο γύρο. Πριν από δύο χρόνια στη Βουδαπέστη είχε γράψει ιστορία με τον Πορτογάλο σύζυγό της Ζοάο Μοντέιρο όταν έγιναν το πρώτο ζευγάρι με χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα. Στην Ισπανία όμως, η Ντοντεάν αγωνίστηκε χωρίς τον άνδρα της, που είναι τραυματίας κι έμεινε στη χώρα του. Η Ντοντεάν δοκίμασε τη συνεργασία με τον επίσης Ρουμάνο Χούνορ Σοκς, αλλά ηττήθηκαν με 3-2 στη φάση των «32» από τους Σλουβάκους Λούμπομιρ Πίστεϊ/Μπάρμπορα Μπαλάζοβα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics