Breaking News
16 Μαρτίου 2019

Τα δυο χάλκινα μετάλλια του Αμαγιάκ Μισακιάν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του Λας Βέγκας "ανέβασαν" ψηλά την Ελλάδα.

 


Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Λας Βέγκας. Τα δύο χάλκινα μετάλλια του Αμαγιάκ Μισακιάν έφεραν πολλά χαμόγελα στην Ελλάδα και τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής αποθεώθηκαν με την επιστροφή τους στην Ελλάδα!

Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν συγκλονιστικός και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ και στο σύνολο! Ταυτόχρονα σημείωσε 4 Πανελλήνια ρεκόρ με τις επιδόσεις του! Ο Μισακιάν αγωνίστηκε στην κατηγορία των 73κ. και στο αρασέ κατέλαβε την 4η θέση. Είχε δύο άκυρες προσπάθειες στα 117 και 124 κιλά, ενώ στην δεύτερη προσπάθεια ήταν έγκυρος στα 118κ.

Στο ζετέ ήταν ακαταμάχητος και αλάνθαστος. Σήκωσε 146, 148 και 154 κιλά και χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Στο σύνολο με 272 κιλά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Οι επιδόσεις του στο ζετέ και στο σύνολο αποτέλεσαν και Πανελλήνια ρεκόρ και κατέρριψε τα αντίστοιχα των ηλικιακών κατηγοριών Εφήβων και Παίδων. Στους Εφηβους μέχρι χθες το ρεκόρ ήταν 143κ. και 258κ. αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στάνταρ, ενώ στους Παίδες στο αρασέ το Πανελλήνιο στάνταρ ήταν 137κ. και στο ζετέ βελτίωσε το δικό του ρεκόρ που ήταν 255κ. από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Καρυπίδης αγωνίστηκε στα 81κ. και στο αρασέ με 106κ. ήρθε 6ος, στο ζετέ με 121κ. ήρθε 7ος και στο σύνολο με 227κ. κατέλαβε την 7η θέση. Η Χρυσή Λιόνη συμμετείχε στην κατηγορία των 64κ. και κατέλαβε την 6η θέση σε αρασέ, ζετέ, σύνολο με την ελληνίδα πρωταθλήτρια να σηκώνει 70κ, 85κ. και 155κ. αντίστοιχα.

Η Μαρία Δήμητρα Μυρίλλα αγωνίστηκε στα και στο αρασέ σήκωσε 71κ καταλαμβάνοντας την 10η. Στο ζετέ σήκωσε 88κ. και ήρθε 11η, ενώ με 159κ. στο σύνολο ήρθε 11η. Τέλος η Αννα Σαλπικίδου στην κατηγορία των 81κ. ακυρώθηκε στο αρασέ, ενώ στο ζετέ με 85κ. ήρθε 8η.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics