Breaking News
18 Αυγούστου 2019

Ήττα με 3-0 για την Γκρενζάου στην πρεμιέρα του Γιάννη Σγουρόπουλου στην Μπουντεσλίγκα, ο οποίος ηττήθηκε από τον δυνατό Ιάπωνα, Μιζούκι Οϊκάβα. Αύριο (19/8), θα μεταβεί στο Όλομουτς για το World Tour της Τσεχίας.



Κάθε αρχή και δύσκολη λέει το γνωμικό, αλλά ειδικά στην περίπτωση της Μπουντεσλίγκα ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος έκανε το ντεμπούτο του σ’ ένα από τα κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα, δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ουσιαστικό και γενικά η νέα ομάδα του, η Γκρενζάου, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στην 1 αγωνιστική κι έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Μπαντ Κονιγκσχόφεν.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού ανδρών κάτω των 21 ετών τοποθετήθηκε στη θέση 3 και αντιμετώπισε τον δυνατό Ιάπωνα, Μιζούκι Οϊκάβα. Έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 2 σετ και τελικά κάμφθηκε με 3-0, έχοντας κάποια καλά διαστήματα. Τη Δευτέρα (19/8), ο Σγουρόπουλος θα μεταβεί στο Όλομουτς για το World Tour της Τσεχίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου.

Η Γκρενζάου έχει στόχο τη σωτηρία και στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος φάνηκε ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Θεωρητικά μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη, αλλά τελικά έχασε 3-0 χωρίς να πάρει ούτε σετ. Ο Σγουρόπουλος αγωνίστηκε μετά τις ήττες του Ιταλού, Μιχάι Μπομποτσίκα και του Αμερικανού, Τζα Κάνακ.

Συνάντησε τον Οϊκάβα, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 76 του παγκοσμίου ranking list. Είχε προβλήματα στην υποδοχή και στις συνεχείς επιθέσεις του Ιάπωνα σε δύσκολα σημεία και γνώρισε την ήττα με 3-0. Στο 2ο σετ μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως έχασε στην παράταση και δεν άλλαξε την πορεία του ματς. Φυσιολογικό να έχει και το άγχος της πρεμιέρας, μάλιστα στις εξέδρες ήταν αρκετός κόσμος.

Στις νεαρές ηλικίες, ο 22άχρονος Οϊκάβα είχε φτάσει μέσα στην πρώτη 5άδα των διεθνών πινάκων αξιολόγησης U18 και U15. Το 2018 είχε κατακτήσει την πρωτιά στο απλό ανδρών Challenge Open της Σλοβενίας, ενώ στο κοντινό παρελθόν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε 5 όπεν στην κατηγορία Under 21.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μπαντ Κονιγκσχόφεν-Γκρενζάου 3-0:

Μπάστιαν Στέγκερ-Μιχάι Μπομποτσίκα 3-0 (11-9, 11-5, 11-8)

Κίλιαν Ορτ-Κάνακ Τζα 3-0 (13-11, 11-5, 11-7)

Μιζούκι Οϊκάβα-Γιάννης Σγουρόπουλος 3-0 (11-5, 14-12, 11-2)
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics