Breaking News
27 Μαΐου 2020

Το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (01/06, 18:00) θα γνωρίζουμε τον κυπελλούχο Ηρακλείου όπως θα προκύψει από την κλήρωση που θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ. Στον αντίποδα, στο ΔΣ της Δευτέρας δεν λήφθηκε κάποια απόφαση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

 

Λογικά το θέμα θα διευθετηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Ηρακλείου. Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηρακλείου στη συνεδρίαση του έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις: 

➾ Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ ορίζεται για την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 18:00 ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής τόπος διεξαγωγής της διαδικασίας.

➾ Την Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα γίνει στα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου σύμφωνα με την οδηγία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία κάθε σωματείο μπορεί να εκπροσωπηθεί με δύο παράγοντες.

➾ Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ αποφάσισε να ζητήσει παράταση της προθεσμίας για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και παράλληλα να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις που αναφέρονται για την εγγραφή των σωματείων.

➾ Η Επιτροπή Πρωταθλήματος συνεχίζει να επεξεργάζεται το σχέδιο για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021 και στην επόμενη συνεδρίαση θα φέρει στο Δ.Σ. τις προτάσεις της.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics