Breaking News
30 Μαΐου 2020

Με αφορμή την διαβίωσή του στο Ντόμποϊ μέχρι την έναρξη του πολέμου, ο Ντάνιελ Πράνιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Βοσνίας και στο πλαίσιό της αναφέρθηκε στην θητεία του στην Κύπρο.

 

«Βρέθηκα στην Κύπρο κατά τύχη. Είχα περάσει λίγο χρόνο παίζοντας στη Σλοβενία για την Κόπερ, αλλά ο σύλλογος από την πρώτη κατηγορία υποβιβάστηκε στην τελευταία, οπότε πήρα την ελευθέρας μου και σκεφτόμουν τι να κάνω στη συνέχεια. Τότε ο πρώην συμπαίκτης μου, Γκόρντον Σίλντενφελντ, ήρθε σε επαφή μαζί μου και με ρώτησε, αν επιθυμούσα να έρθω στην Ανόρθωση, όπου ήταν ήδη αυτός. Αναρωτήθηκα τι θα έκανα εκεί, γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για το ίδιο το πρωτάθλημα, αλλά πολύ γρήγορα ένιωσα άνετα. Πήγε πολύ καλά, επιλέχτηκα στην καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μετά πήγα στην Αγία Νάπα, για να μείνω σε φόρμα, και δεν το μετάνιωσα», σχολίασε αρχικά ο Κροάτης άσος, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε..

…στο αν του αρέσει στην Κύπρο: «Πώς μπορεί να έχει ήλιο κάθε μέρα; Υπάρχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, που δεν μπορεί να πληρωθεί με χρήματα. Έχω πραγματικά ό,τι μου ταιριάζει εδώ, απολαμβάνω ακόμα το ποδόσφαιρο, αλλά και όλα τα άλλα συνοδευτικά πράγματα. Σκέφτομαι να μείνω εδώ και μετά από το τέλος της καριέρας μου».

…στο πώς αισθάνεται που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία: «Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό στην καριέρα μου. Είναι αδύνατο να το παραλληλίσω με την Α’ Κατηγορία, γιατί δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ράγκμπι (σ.σ. γέλια). Το παιχνίδι είναι αρκετά δυνατό, τα γήπεδα είναι άσχημα… Όταν ήλθε, σκέφτηκα: Λοιπόν, θα το πάρω χαλαρά, για την εμπειρία. Αλλά, μα τω Θεώ, πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς».

… στο αν τον βλέπουν ως ποδοσφαιρικό αστέρα οι υπόλοιποι: «Ίσως, αν και προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου πιο πολύτιμο από τους άλλους. Μπορούσα να καθίσω στο τραπέζι με όλους, όταν έπαιζα στην Μπάγερν, και τώρα που είμαι στη β’ κατηγορία της Κύπρου. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Προσπαθώ να μεταφέρω την εμπειρία μου σε νέους παίκτες, για να τους διδάξω πώς να ζεις για το ποδόσφαιρο και πώς να ζεις από το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά ταλέντα εδώ, ωστόσο, νιώθω ότι είναι λίγο τεμπέληδες».
sigmalive.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics