Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Με δυο παιχνίδια, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Volley League.

 

Στο γυμναστήριο Λίντο, του Ηρακλέιου όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (4η αγωνιστική, 22/1, 17:30, Διαιτητές: Αγγελίδης, Βελώνης, Lives Streaming V.L.).

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Κρητικοί θα παραταχτούν στο παιχνίδι με τον πασαδόρο Μαξ Θάλερ ο οποίος επέστρεψε απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Πέμπτη (21/1) την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Κρητική ομάδα.

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα ΟΝΕΧ που θα γίνει την Παρασκευή 22/1 δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League. Kαι οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο πρωτάθλημα (4η αγωνιστική, 22/1, 20.00, Ε.Ρ.Τ.-3, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς)

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο PAOK Sports Arena για πρώτη φορά μετά τις 8 Μαρτίου 2020, δηλαδή, λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη καραντίνα.
Ο δικέφαλος έχει νικήσει στο εφετινό πρωτάθλημα με 3-0 σετ εκτός έδρας το Μίλωνα και τον Φίλιππο Βέροιας ενώ έχει αναβληθεί ο αγώνας του με τον ΟΦΗ.

Αήττητος είναι και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ και μάλιστα προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στη Σύρο. Ο προπονητής της Σύρου έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του.

Στις 29 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, σε πρωτάθλημα και play off της Volley League, ο ΠΑΟΚ προηγείται με 18-11 στις νίκες.
ONSPORTS.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΟΦΗ: Συμφώνησε με Καστάνιος κι αναμένεται στο Ηράκλειο (video)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics