Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση του Πανθηραϊκού, για την φιλοξενία της εξέδωσε η διοίκηση του Εργοτέλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Τον Μάιο, ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι, ο Εργοτέλης θα είναι πρωταθλητής!»


Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «παπαγαλάκια» αλλά και για «φιλικά», προέβη η διοίκηση του Εργοτέλη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού για τη φιλοξενία και γενικότερη συμπεριφορά τους προς τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας στο χτεσινό «επεισοδιακό» αγώνα.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Πανθηραϊκού για το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μακάρι να αγωνίζονται έτσι όλες οι ομάδες και να μην υπάρχουν «φιλικοί» αγώνες...

Τα «παπαγαλάκια», τα οποία διέδιδαν όλη την περασμένη εβδομάδα ότι θα περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα στη Σαντορίνη λόγω του έντονου κρητικού στοιχείου στην ομάδα του Πανθηραϊκού, διαψεύστηκαν. Νομίζουν ότι είναι όλοι σαν εκείνους και τις ομάδες που υπηρετούν ή υποστηρίζουν, που παίζουν «φιλικά» από την αρχή του πρωταθλήματος... Δυστυχώς γι' αυτούς, υπάρχουν πολλές ομάδες και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για την ομάδα τους και μόνο, για την τιμή και την αξιοπρέπεια τους, όχι για να «κονομήσουν»...

Ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται μόνο κάθε Κυριακή εντός του γηπέδου και όχι μεσοβδόμαδα εκτός αγωνιστικού χώρου... Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ενισχυθούμε στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, με στόχο να μην είμαστε μόνο η ακριβότερη αλλά και η καλύτερη ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Τον Μάιο, ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι, ο Εργοτέλης θα είναι πρωταθλητής!»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics