Breaking News
13 Ιανουαρίου 2017

Ο Πορτογάλος επιθετικός των Τρικάλων, Σερτζίνιο αποτελεί την 8η χειμνερινή μεταγραφή του Εργοτέλη.

Ο Σερτζίνιο έχει αγωνιστεί ακόμη για λογαριασμό της Pedras Rubras, της Vihren Sandanski, του Πιερικού, του Λεβαδειακού, της Lokomotiv Plovdiv, της CSKA Sofia, της Metalurh Zaporizhya, της ΑΕΛ και της Λαμίας.

Αναλυτικά η​ ανακοίνωσή των κιτρινόμαυρων: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sergio Filipe Dias Ribeiro, γνωστού ως Serginho (ΣΕΡΤΖΙΝΙΟ)». Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Σερζίνιο τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Έρχομαι στον Εργοτέλη για να βοηθήσω κι εγώ στην επίτευξη του στόχου να ανεβάσουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θέλω να τον δικαιώσω μέσα στο γήπεδο με νίκες».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics