Breaking News
27 Ιανουαρίου 2017

Την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με τη σωστή και κατάλληλη διατροφή που χρειάζονται είχαν οι αθλητές της Ακαδημίας Εργοτέλη, από τη διαιτολόγο – διατροφολόγο Ελένη Κωστάκη.

Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο προγράμματος για την υποστήριξη των αθλητών της, που ξεκίνησε η Ακαδημία Εργοτέλη και θα έχει ανάλογη συνέχεια. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη Μιχάλης Επιτροπάκης, όπως και οι προπονητές Ζήσης Νιόπλιας, Γιάννης Τάτσης, Γιώργος Καρανδινός και Αντώνης Φραγκάκης. Το ξεκίνημα έγινε από τα αγωνιστικά τμήματα αθλητών γεννηθέντων τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005, ενώ την παρακολούθησαν και οι γονείς των αθλητών.

Οι αθλητές άκουσαν από την κ. Κωστάκη, ότι χρειάζεται προκειμένου να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή, καθώς τους εξήγησε και υποστήριξε τα λεγόμενά της με συγκεκριμένα παραδείγματα, για να έχουν τόνωση του οργανισμού τους, βελτίωση, αλλά και ενίσχυση των αγωνιστικών τους επιδόσεων.

Παράλληλα δόθηκαν στα παιδιά αποτελέσματα των σωματομετρικών τους μετρήσεων και λιπομερήσεων στις οποίες είχαν υποβληθεί προ καιρού και πληροφορήθηκαν μαζί με τους γονείς τους για τις διατροφικές τους ανάγκες, λαμβάνοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.

Σε όλους τους αθλητές δόθηκε έντυπο υλικό με αναλυτικές πληροφορίες για τους βασικούς κανόνες διατροφής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics