Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Εργοτελης νίκησε σε φιλικό που εγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου τον Ερμή Ζωνιανών με 4-2 Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδιο που έγινε μετά το τέλος του, με πρωταγωνιστές τον προπονητή του Εργοτέλη, Τάκη Γκώνια και παράγοντα του Ερμή.


Ο τεχνικος του Εργοτελη κινήθηκε απειλητικά εναντίον του παράγοντα των φιλοξενούμενων, για κάτι που του είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε η παρέμβαση του διαιτητή  κ.Φουκάκη και των ψυχραιμοτέρων για να εκτονωθεί η ένταση.
Πάντως ο πρόεδρος του Ερμή κ.Κάββαλος ήταν έξαλλος με τον Τάκη Γκώνια κι έλεγε στους παράγοντες του Εργοτέλη να τον διώξουν από την ομάδα.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Εργοτελης άρεσε επιθετικά αλλά αμυντικά έδειξε αδυναμίες. Δυο γκολ για τον εργοτέλη πέτυχε ο Ιατρούδης και από ένα οι Μπουτσάκης και Ροβίθης ενώ για τον Ερμή σκόραρε δύο φορές ο Τοπούζης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics