Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2017

Στο νησί της Ρόδου θα βρεθούν τα κορίτσια του Γ.Σ. Εργοτέλης όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τριάντων Ιάλυσου.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/12) στις 2 το μεσημέρι και οι κιτρινόμαυρες θέλουν να αποστάσουν το τρίποντο προκειμένου να παραμενουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. «Έχουμε δύσκολη αποστολή καθώς ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι όπου η ομάδα μου παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο την νίκη» δήλωσε η προπονήτρια μας Γιάννα Δουκά.

Οι παίκτριες που θα ταξιδέψουν στο νησί των Ιπποτών είναι οι: Φραγκούλη,Λιατίφη, Πιτροπάκη, Σημαιάκη, Βελεγράκη, Χαριτάκη, Δρακογιαννάκη, Ψυχαράκη, Ξέρα, Αλτάνη, Ξυλούρη, Παχάκη, Ηλιάδη, Τζανάκη, Καμαρίτη,

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η συμμετοχή των Σημαιάκη, Ηλιάκη θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics