Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2017

Με την διαιτησία τα έβαλε ο τεχνικός του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας κατά την διάρκεια των δηλώσεων του στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ με 3-2.


Ο έμπειρος τεχνικός των Κρητικών αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία και η οποία αφαίρεσε το δικαίωμα από την ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη.
Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού του Εργοτέλη:
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πανέμορφο τέρμα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο και μετά για άλλη μία αγωνιστική άλλοι παράγοντες που απλά είναι υπεύθυνοι να διεκπαιρεώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το καταστρέφουν και αφαιρούν από την ομάδα μας για μία ακόμα φορά το δικαίωμα να κερδίσει.
Δεν θέλω να πω τίποτα από το πέναλτι και μετά. Τα είδατε, φαντάζομαι να τα γράψετε, γιατί με τις τιμωρίες που έχουν γίνει φέτος και σε μένα και στην ομάδα μας είναι πρωτοφανείς. Με αποκορύφωμα την αποβολή μου, γιατί έδωσα πάσα να παίξουν γρήγορα τη μπάλα, γιατί δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο! Συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς».
Σε ερώτηση για την αλλαγή στην αλλαγή:
«Είχε πρόβλημα μυικό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics