Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2017

Αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε τελικά να φύγει από το Αλκαζαρ με το ποθητό αποτέλεσμα όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League ηττήθηκε με 3-2. Ένα αποτέλεσμα το οποίο για μια ακόμα φορά διαμόρφωσαν οι λάθος αποφάσεις του διαιτητή.

 

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο είχαν το έλεγχο και την κατοχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού όμως όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Ένα πέναλτι και μια αποβολή μόλις στο 28’, κατά της κρητικής ομάδας άλλαξαν και πάλι την ροή του παιχνιδιού και τις στέρησαν  το ποθητό αποτέλεσμα.

Ο Εργοτέλης μπήκε  καλύτερα στο ματς και μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, απείλησε στο 10′ κλέβοντας τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, που έφτασε στον Κάιπερς ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα όμως να καταλήγει στα χέρια του Παϊτέρη.

Τρία λεπτά αργοτέρα ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ. Έπειτα από γέμισμα προς το καρέ του Απόλλωνα, η μπάλα κατέληξε στον Μπούζα που από μέσα από τη περιοχή και αριστερά έκανε το γύρισμα για να έρθει στο δεύτερο δοκάρι ο Κάιπερς που με προβολή έκανε το 0-1.

Στο 28′ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, όταν ο διαιτητής «έδωσε» πέναλτι  στους γηπεδούχους και ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες. Ο διαιτητής είδε πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σταματάκου και καταλόγισε το πέναλτι, ενώ απέβαλε τον παίκτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιλούλης που από τα έντεκα μέτρα έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη του παιχνιδιού και παρά το γεγονός πως ο Εργοτέλης έπαιζε με δέκα παίκτες κατάφερε με ένα λάθος του Παϊτέρη να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ. Στο 49′ ο Αγγελόπουλος σύγκλινε από τα αριστερά προς τον άξονα, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 1-2

Στο 58′ όταν ο Σάββας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σαχινίδης πήρε τη κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λαδά και στη συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε με αντεπίθεση να σκοράρει και στο 60′ ο Κάιπερς δοκίμασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Παϊτέρη να διώχνει με δυσκολία.

Στο 67’ ο  Κουρτεσιώτης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σαχινίδης πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-2.

Ο Εργοτέλης παρέμεινε επικίνδυνος και στο 77′ 'εφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Μπούζας εκτέλεσε με πάσα επικίνδυνο φάουλ μόλις έξω από την περιοχή, ο Κάιπερς δοκίμασε να νικήσει τον Παϊτέρη με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας προσπάθησε να προφυλάξει το υπέρ του σκορ προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από την εστία του τον Εργοτέλη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Απόλλωνα.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (74′ Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σαχινίδης (90′ Ανδρέου Ιωάν.), Τσιλούλης, Σουλίδης (80′ Ιβανίδης), Χατζής.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Εντιαγέ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Έφορντ (43′ Αγγελόπουλος 62′λ.τ. Ιατρούδης), Κάιπερς (80′ Λυδάκης), Σταματάκος, Μπούζας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics