Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2018

Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τα Τρίκαλα μπήκαν οι παίκτες της ομάδας μας.

 

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν την προετοιμασία τους με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί χωρίς προβλήματα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.

Άπαντες έδειξαν έτοιμοι για την Κυριακάτικη «μάχη» όπου η ομάδα μας θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Τάκης Γκώνιας είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την 18αδα του έχοντας στην διάθεση του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδος μας.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου. Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έτσι και σ’ αυτό με τα Τρίκαλα η αποστολή θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics