Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Τάκης Γκώνιας στην συνέντευξη  τύπου μετά την νέα ήττα του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο από τα Τρίκαλα (0-2). 


Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" τόνισε ότι το γρήγορο γκολ των Τρικάλων επηρέασε την ομάδα του. 
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δυστυχώς αυτό έκανε την αντίπαλη ομάδα να είναι πίσω από την σέντρα και να προσπαθούμε εμείς να διασπάσουμε όπως εμείς ξέρουμε μία αμυντική λειτουργία μίας ομάδας που είναι δύσκολο να σπάσει. Προσπαθήσαμε με ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού όπως έχουμε μάθει και δυστυχώς όχι μόνο δεν ισοφαρίσαμε αλλά δεχθήκαμε και ένα ακόμα γκολ στα τελευταία λεπτά. Για το τέλος του πρώτου γύρου, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, το ένα 20λεπτο με τον Άρη και το ένα τέταρτο με τον Αιγινιακό, είμαστε η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι για το που βρίσκεται ο Εργοτέλης βαθμολογικά αλλά είμαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο. Ως προπονητής είμαι ερωτευμένος με την διαδικασία γιατί ξέρω ότι μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα που εκπαιδεύω ότι θα έχει τα αποτελέσματα που πρέπει. Από τότε που ξεκίνησα την προπονητική έχω αφιερώσει την ζωή μου σε αυτό. Αν κάποιοι μπορούν να με κατηγορήσουν για κάτι είναι αυτό. Προπονώ ομάδες που θέλω να παίζουν ποδόσφαιρο. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν την ενδιαφέρει ο αντίπαλος, είτε παίζουμε εντός ή εκτός, σε καλό ή κακό γήπεδο. Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που δεν αντέχεται να βλέπουμε στα παιχνίδια μας είναι οι καθυστερήσεις των αντιπάλων. Είμαστε αθλητική ομάδα, ψάχνουμε τον ρυθμό. Συγχαρητήρια στους ποδοφαιριστές μας για άλλη μία φορά και συνεχίζουμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics