Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2018

Ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ θα έχουν όλοι οι εντός έδρας αγώνες των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήρθε σε συμφωνία με την ιστοσελίδα SportsOnAir και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του αθλήματος στη χώρα να παρακολουθήσουν τις δύο αναμετρήσεις των ανδρών και τις ισάριθμες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των γυναικών εντός των συνόρων μέσα στο 2018. Η Ελλάδα κάνει την πρεμιέρα της στη διοργάνωση την ερχόμενη Τρίτη, 27 του μήνα με τους άνδρες, οι οποίοι υποδέχονται στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το Λουξεμβούργο (ώρα έναρξης 19:00). Ο αγώνας είναι για το 6ο γκρουπ του επιπέδου Α των προκριματικών. Το site SportsOnAir.gr ειδικεύεται στο live streaming, ενδιαφέρεται σταθερά τα τελευταία χρόνια για αγώνες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και πέρσι κάλυψε την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων από το Δερβένι της Κορινθίας.

Το στάδιο 1 των προκριματικών αρχίζει στις 27 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2018. Η εθνική ανδρών είναι επικεφαλής στο 6ο γκρουπ κι έχει ακόμα στους αντιπάλους της τη Ρωσία. Η εθνική γυναικών βρίσκεται στο 3ο γκρουπ του επιπέδου Β, θα συναντήσει την Αγγλία και τη Νορβηγία και θα κάνει την αρχή στις 27 Μαρτίου στο Σ.Ε.Φ. κόντρα στην Αγγλία. Σε κάθε γκρουπ θα διεξαχθούν συνολικά έξι αγωνιστικές. Οι εντός έδρας αναμετρήσεις των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων θα καλυφθούν με τρεις κάμερες. Θα έχουν περιγραφή, όπως και ρεπορτάζ πριν και μετά τα ματς, ενώ τα καινούργια στοιχεία σε μεταδόσεις αγώνων του αθλήματος στην Ελλάδα θα είναι τα ριπλέι και τα χάι λάιτς. H προσφορά από το SportsOnAir για το live streaming των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος περιλαμβάνει ακόμα Ρre game και Post game εκπομπή κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προβολή της νέας προσπάθειας των εθνικών μας ομάδων. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν, στη συνάντηση με το Λουξεμβούργο, η πρώτη σύνδεση θα γίνει στις 18:30 και εκπομπή περίπου 20 λεπτών θα βάλει από νωρίς όλο τον κόσμο στο πνεύμα του αγώνα. Στο τέλος του αγώνα θ’ ακολουθήσει η Post game εκπομπή με δηλώσεις πρωταγωνιστών κι εκεί θα προβληθεί και το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται από το κανάλι του SportsOnAir στο youtube, ενώ θα είναι διαθέσιμοι λίγες ώρες μετά την λήξη τους και στη σελίδα facebook του SportsOnAir. Ολόκληροι οι αγώνες θ’ ανεβαίνουν μία μέρα μετά και στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube.

Φυσικά θα υπάρξει διαφήμιση των μεταδόσεων και από τα social media, ενώ τα σχετικά λινκ θ’ αναρτηθούν στις ιστοσελίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος, της ομοσπονδίας του εκάστοτε αντιπάλου της Ελλάδας, φυσικά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πιθανώς και σε ελληνικά αθλητικά sites.

Να σημειωθεί τέλος, ότι όσοι ενδιαφέρονται να διαφημιστούν μέσα από τα live streaming, είτε μεμονωμένα σε κάποια ματς είτε και στα τέσσερα εντός έδρας, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο (τηλ. 6974-016302, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., facebook: ioannisfakaros).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics