Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2018

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Καλλιθέα και Εργοτέλης στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League. Κερδισμένοι οι Κρητικοί, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες, παρ’ όλα αυτά, όμως, κατόρθωσαν να αποδράσουν με πολύτιμο βαθμό στη μάχη της σωτηρίας.

 

Στον αντίποδα, το 0-0 με τον Εργοτέλη συνιστά νέα μεγάλη βαθμολογική απώλεια για τους Αθηναίους, οι οποίοι παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση, όντες στο -7 από τη σωτηρία.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Καλλιθέα, η οποία κέρδισε πέναλτι στο 21’ σε ανατροπή του Σμυρλή από τον Λαδά. Στη συγκεκριμένη φάση, ο Εργοτέλης έμεινε και με δέκα παίκτες, αφού ο γκολκίπερ των Κρητικών αποβλήθηκε.

Ο παθών εκτέλεσε το πέναλτι, όμως, ο Κατσιμήτρος που πήρε τη θέση του Λαδά κάτω από τα γκολπόστ της Καλλιθέας απέκρουσε διατηρώντας το μηδέν στην εστία του.

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω, η Καλλιθέα πίεσε σε όλο το υπόλοιπο διάστημα για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 49’ το σουτ του Γκέτσι απέκρουσε ο Κατσιμήτρος, ενώ στο 76’ ο γκολκίπερ του Εργοτέλη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ μετά από φάουλ του Μάκο. Ενδιάμεσα στο 72’ Μπούζας σούταρε άουτ σε μια καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, ο οποίος έχασε σπουδαία ευκαιρία να παγώσει το «Ελ Πάσο» στο 80’, όμως, ο Κάιπερς νικήθηκε στο τετ-α-ετ από τον Θεοδωράκη.

Στο 82’ ο Κατσιμήτρος απομάκρυνε τη μπάλα μετά το σουτ του Σμυρλή και ένα λεπτό αργότερα πάλι ο γκολκίπερ του Εργοτέλη γλίτωσε την ομάδα του διώχνοντας σε κόρνερ σουτ του Συριόπουλου. Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για την Καλλιθέα με τον Συριόπουλο να έχει κεφαλιά άουτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος (51’ Γλυνός), Καντέ, Μήλιος (46’ Μάκο), Χοτζάλι (73’ Ζυγκερίδης), Γκέτσι, Σμυρλής.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (74’ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (23’ Κατσιμήτρος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας (88’ Ιατρούδης).

LIGANEWS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics