Breaking News
08 Μαρτίου 2018

Απόντος του Τάκη Γκώνια έγινε η συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα Εργοτέλης – Παναχαϊκή. Όπως ειπώθηκε, η φωνή του προπονητή των Κρητικών είχε κλείσει και έτσι το «παρών» έδωσε ο συνεργάτης του, Αντώνης Ανδρουλάκης.

 

Ο Ανδρουλάκης χαρακτήρισε την Παναχαϊκή ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης διανύει την καλύτερή του φάση και σημείωσε ότι το ματς ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά είπε:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Ήταν η συνέχεια από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει και θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Παναχαϊκή, στο δεύτερο, όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια κερδίσαμε. Ήταν ματς – διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι και τα δυο παιχνίδια που παίξαμε ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Η Παναχαϊκή είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος για εμάς, για τα δεδομένα της Football League. Στο πρώτο ματς κέρδισε η Παναχαϊκή σήμερα εμείς».

Για το κλειδί της νίκης:

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Παναχαϊκής μας περιόρισε με τον τρόπο που έπαιξε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αλλάξαμε κάτι, ωστόσο βελτιώσαμε την επικοινωνία μας, βρήκαμε χώρους και δημιουργήσαμε φάσεις όπου και καταφέραμε να πετύχουμε το 2ο γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς.

Βάση των αποτελεσμάτων και τα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα αρχίζει και παίρνει αποτελέσματα αλλά και σε άλλα ματς που δεν είχαμε πάρει αποτέλεσμα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δεν έχουμε αλλάξει κάτι».

Αν το γεγονός ότι ανέβηκε πάνω από την ζώνη η ομάδα, τους βοηθάει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας:

«Είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είμαστε στην καλύτερή μας φάση και θα πάμε κόντρα στον Άρη να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Ο Τζέιμς Σταμόπουλος ανέφερε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής και στην ομάδα μου για την εμφάνιση και τη νίκη. Ήταν ματς διαφήμιση ποδοσφαίρου όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Είχαμε την υπομονή, μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην μας πήγε όπως θέλαμε, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί και το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις».

Πηγή: prismasport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics