Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
13 Δεκεμβρίου 2015

Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Εργοτέλης καθώς τα πολύ σοβαρά οικονομικά ζητήματα που βαραίνουν την ομάδα μπορεί να αποτελέσουν και την ταφόπλακα της φετινής προσπάθειας αν δεν βρεθεί άμεσα λύση στο οικονομικό κομμάτι.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παπουτσάκης συγκάλεσε την Κυριακή το βράδυ έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου αλλά μετόχους της ομάδας για την πολύ άσχημη θέση που βρίσκεται οικονομικά το σωματείο τονίζοντας τους ότι η κατάσταση είναι οριακή. 

Οι διακανονισμένες οφειλές που ακολουθούν τον Εργοτέλη από την περσινή χρονιά στη Super League, αλλά και το άνοιγμα που υπάρχει προς τα μέλη της τωρινής ομάδας συν τα χρέη που υπάρχουν στο δημόσιο έχουν αναγάγει το οικονομικό σε θέμα επιβίωσης του συλλόγου. 

Καποιοι εκ των παρευρισκομένων μάλιστα έθεσαν και το θέμα της οικιοθελούς αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, αλλά τελικά επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να γίνει μια τελική προσπάθεια προκειμένου να μπορέσει ο Εργοτέλης να βγάλει τη χρονιά και να επανεξετάσει στη συνέχεια τους στόχους του για την επόμενη σεζόν. 

Τελειώνει και η υπομονή των παικτών 

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι και η υπομονή των παικτών του τωρινού ρόστερ για τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους , αρχίζει να εξαντλείτε και ειδικά οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν διαμυνήσει ότι δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα, ειδικά όταν υπάρχει μπροστά και η μεταγραγφική περίοδος του Ιανουαρίου. 

Το κακό στην όλη υπόθεση δεν είναι τόσο το αν ο Εργοτέλης χάσει λόγω οικονομικού κάποιους παίκτες τον Ιανουάριο, αλλά το ότι δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει με επαγγελματίες αφού έχει απαγόρευση μεταγραφών και μπόρει να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα μόνο ποδοσφαιριστές από την Κ19 του συλλόγου. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics