Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
15 Δεκεμβρίου 2015

Έκκληση προς τους φιλάθλους του Εργοτέλη να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα στις δύσκολες ώρες που παιρνάει έκαναν τα μέλη του συνδέσμου της ομάδας" Alternatives".

Mε μήνυμα τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook καλούν τους κατόχους των εισιτηριών διαρκείας της ομάδας να μην κάνουν χρήση του στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο αλλά να αγοράσουν ένα εισιτήριο προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. 

Αναλυτικά αναφέρουν: 

"Οπως ολοι ξερουμε, η οικονομικη κατασταση της ομαδας ειναι πολυ ασχημη. Ο μεγαλομετοχος αδυνατει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις που εχει η ομαδα για να σταθει στο πρωταθλημα. Το σωματειο κινειται απο τις χορηγιες, τα τηλεοπτικα και τον οβολο καποιων ρομαντικων.Οι παικτες παιζουν ολη τη χρονια σχεδον απληρωτοι, οι εργαζομενοι στη ΠΑΕ θυσιαζουν τους εαυτους τους και τις οικογενειες τους για μια προσπαθεια που ξεκινησε το καλοκαιρι.

Οσοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ας αγορασουν εισιτηριο για το αυριανο ματς κυπελλου και ας μη χρησιμοποιησουν τη καρτα διαρκειας τους. Ειναι το ελαχιστο που μπορει καποιος να προσφερει. Το μεγιστο ειναι η παρουσια του στην εξεδρα και η φωνη του!

Παμε αυριο για τη προκριση στην επομενη φαση του κυπελλου. Απο ΄δω και περα παμε ολοι μαζι και οπου μας βγαλει."

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics