Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
15 Δεκεμβρίου 2015

Παρά το ότι για τον Εργοτέλη υπάρχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στον Πανιώνιο στο αυριανό (16/12) ματς Κυπέλλου στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Σταύρος Λαμπράκης επέλεξε να ξεκουράσει κάποια απο τα βασικά του στελέχη σκεπτόμενος και το δύσκολο ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα την Δευτέρα (21/12) με την Κέρκυρα.

Έτσι στην αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γάσα Καμαρά, Ίνιατς, Πίτσος, Καλέ, Γιαλούσης, Μπουρσέλης και Ρέντζας.  

Η 19μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Σταύρος Λαμπράκης για το ματς με τον Πανιώνιο, αποτελείται από τους: Αθανασίου, Δερμιτζάκη, Μυλωνάκη, Γενιτσαρίδη, Μάνο, Πίτσο, Στεβάνοβιτς, Γρομητσάρη, Α. Καμαρά, Άλλα, Γαρεφαλάκη, Λεονάρντο, Ντος Σάντος, Κούρτι, Κυριακόπουλο, Παμλίδη, Φουκαράκη, Δωματά και Αυγενικού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics