Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
16 Δεκεμβρίου 2015

Στην εμπειρία του Πανιωνίου απέδωσε το τελικό αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο Σταύρος Λαμπράκης τονίζοντας παράλληλα ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο προπονητής του Εργοτέλη τόνισε:

«Σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που ξεχωρίζει με την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν παίξει αρκετά γιατί είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Η εικόνα που δείξαμε μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Συμφωνώ με τον Μαρίνο ότι ο Πανιώνιος κέρδισε λόγω εμπειρίας αν και πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εμάς στο μυαλό μας είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Κέρκυρα και από αύριο θα επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς. Εύχομαι στον Μαρίνο που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και προσωπικές επιτυχίες τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος από την πλευρά του επισήμανε ότι:

«Εμείς θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και ήρθαμε με στόχο εδώ να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε και τις αλλαγές που θέλαμε δίνοντας ευκαιρίες. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί δεν υπήρχε συνοχή. Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του αγώνα και εμείς πήραμε το ματς με την εμπειρία μας. Το κακό είναι ο τραυματισμός του Τασουλή που ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και περιμένουμε την κλήρωση. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα με ταλαντούχα νεαρά παιδιά που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Εύχομαι να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα που έχει και όσο μπορεί να αντέξει».

Οι δηλώσεις των παικτών

Από πλευράς παικτών μίλησαν για τον Εργοτέλη ο Ζαν Κούρτι και για τον Πανιώνιο ο Τάσος Μπακασέτας.

Στην τοποθέτηση του ο μέσος του Εργοτέλη επισήμανε:

«Είμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και οι μόνοι που μπορούσαμε να κερδίσουμε είμασταν εμείς. Στο πρωτάθλημα κάνουμε καλά παιχνίδια αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και για το Κύπελλο όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά στην Κέρκυρα και να κάνουμε καλές γιορτές».

Ο Μπακασέτας από την μεριά του δήλωσε:

«Θέλαμε πάρα πολύ να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Ήρθαμε εδώ περισσότεροι συγκεντρωμένοι και αν δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν είχαν παίξει. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αλλά έχοντας παίξει αρκετά ματς στη Σούπερ Λίγκα, με την εμπειρία μας πήραμε το ματς.» 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics