Breaking News
21 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της Κυριακής ( 22/4 – 17:00) που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Ο Τάκης Γκώνιας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεση του και να ετοιμάζεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα απέναντι στους Αρτινούς. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος για την ομάδα μας η οποία όπως έχει δείξει και στα τελευταία παιχνίδια είναι στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση.

Ο τεχνικός της ομάδας μας ως είθισται στα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει ανακοινώσει αποστολή. Οι 18 που θα επιλεγούν για τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης θ ανακοινωθούν την Κυριακή λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics