Breaking News
07 Μαΐου 2018

Μια πολύ δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς έχει καταθέσει ομάδα του εξωτερικού στον Εργοτέλη . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ξένος σύλλογος προσφέρει 1,2 εκ.ευρώ για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ των κιτρινόμαυρων.


Το θέμα στην περίπτωση αυτή είναι, ωστόσο, τι θέλει και ο παίκτης. Προφανώς και η ομάδα που έχει κινηθεί για να τον αποκτήσει καταθέτοντας μια σημαντική προσφορά, είναι από χώρα που ο Βέλγος δύσκολα θα έλεγε «ναι».
 Με τα 20 γκολ ο Βέλγος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και προ ημερών προέκυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Στην ομάδα του Ηρακλείου υποστηρίζουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" πράγματι φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του 21χρονου στράικερ και ότι πιθανότατα τις προσεχείς μέρες θα καταθέσουν επίσημη πρόταση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics