Breaking News
16 Μαΐου 2018

Η Αναγέννηση επικράτησε του Εργοτέλη με 2-1 στην Καρδίτσα , πραγματοποιώντας άλμα παραμονής, δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

 


Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με δύο τέρματα και στη συνέχεια προχώρησαν σε διαχείριση σκορ και χρόνου, με τον τεχνικό της ΑΣΑ να θωρακίζει αμυντικά την ομάδα του, προσαρμόζοντας την τακτική του. Από την άλλη, ο Εργοτέλης,ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα από την ΑΣΑ, που προηγήθηκε στο σκορ, μόλις στο 7’, με κεφαλιά του Σουντουρά, από σέντρα του Καρρίκι. Στο 18’, ο Πλαβούκος έκανε γρήγορα και το 2-0, σκοράροντας μέσα από την περιοχή, ύστερα από απροσεξία της άμυνας του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα, χωρίς, όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γκέκα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με απευθείας φάουλ του Σταματάκου, που πέρασε ψηλά.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς, στο 52’, με σκόρερ το Τσέλιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή των Καρδιτσιωτών και την αδυναμία τους να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή τους. Στο 60’, ο Μπούζας έπιασε ωραίο χαμηλός σουτ, με το Γκέκα να μπλοκάρει σε διπλό χρόνο. Ίδιοι πρωταγωνιστές και στο 72’, με τον γκολκίπερ της ΑΣΑ, να διώχνει εντυπωσιακά. Οι Κρητικοί, όσο περνούσε η ώρα έπαιρναν την κατοχή, με τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα να αμύνονται με κάθε τρόπο. Η Αναγέννηση έμεινε με δέκα, στο 87’, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βατουσιάδης. To ματς ολοκληρώθηκε με πολλές διακοπές και καθυστερήσεις, με τον Τάκη Γκώνια, μάλιστα, να απευθύνεται πολλές φορές προς τον πάγκο της ΑΣΑ, σε έντονο ύφος.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Σουντουρά (7’), Πλαβούκος (18’)/ Τσέλιος (52’)
ΚΟΚΚΙΝΗ: Βατουσιάδης (87’)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (20’ Βατουσιάδης), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (73’ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Χαντζάρας (85’ Μπούσδρας)
Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης (84’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Έφορντ (67’ Μανουσάκης), Σταματάκος

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics