Breaking News
25 Μαΐου 2018

Ο Εργοτέλης έκλεισε το πρωτάθλημα της Football League με σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Τρικάλων με 3-0 και τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας.


Οι κιτρινόμαυροι με την ευρεία νίκη τους στο φινάλε του Πρωταθλήματος μέσα στα Τρίκαλα πιστοποίησαν πως δίκαια έφτασαν στην παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 22' όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ και ανάγκασε τον γκολκίπερ Κατσιμήτρο να επέμβει για να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του. Έξι λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλοί «άγγιξαν» το 1-0, όμως, ο Ζγκούρι είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη και με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ Κατσιμήτρο.
Η «απάντηση» των Κρητικών στις ευκαιρίες των Τρικάλων ήρθε στο 37' όταν ο Μπουρσέλης έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ με τον τερματοφύλακα Γιδόπουλο να αποκρούει σωτήρια για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης αιφνιδίασε τα Τρίκαλα και μέσα σε διάστημα τριών λεπτά κατάφερε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη του σκοράροντας δις. Το 1-0 για τους Κρητικούς έγινε στο 55' με τον Έφορντ να παίρνει ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον Γιδόπουλο ανοίγοντας το σκορ.
Η αποβολή του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ένα λεπτό αργότερα διευκόλυνε τα πράγματα για τον Εργοτέλη, ο οποίος έκανε το 2-0 με τον Ιατρούδη. Ο σκόρερ των Κρητικών εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος των γηπεδούχων, ωστόσο, στρώθηκε εκ νέου στον ίδιο, ο οποίος με δυνατό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Γιδόπουλου σημειώνοντας το 2-0.
Ο Εργοτέλης έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα της επικράτησής του στο 76' με τον Σταματάκο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από τον Μπουτσάκη και με τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους των Τρικάλων) παραβίασε για τρίτη φορά την εστία των Τρικάλων διαμορφώνοντας το σκορ στο 3-0.
Από πλευράς γηπεδούχων, ο Σιαλμάς είχε τρεις καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα το 3-0 να παραμείνει ως το τέλος.
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Έφορντ, 58' Ιατρούδης, 76' Σταματάκος.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 56' Τσιάρας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρη (60΄' Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72' Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (58' Τόμιτς), Ν'Λουντούλου.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Τσέλιος, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, 'Εφορντ (72' Σταματάκος), Μπουρσέλης (79' Μανουσάκης), Μπούζας, Ιατρούδης, Νικολακάκης (79' Λαμπάκης).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος (Πέλλας), Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Βογιατζής (Καρδίτσας).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics