Breaking News
09 Ιουνίου 2018

Έτοιμοι να διεκδικήσουν την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος Νέων της Football League είναι οι παίκτες της K19 του Εργοτέλη.

 Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τον τίτλο τον οποίο και θα δώσουν «μάχη» για να τον κατακτήσουν το απόγευμα του Σαββάτου (16:30) κόντρα στον Αρη στο Δημοτικό στάδιο των Σπάτων.

Τα παλικάρια του Βασίλη Πλεσίτη γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού καθώς επίσης και τις δυνατότητες του αντιπάλου ο οποίος διαθέτει ένα δυνατό σύνολο γεγονός που όμως δεν είναι ικανό να τους πτοήσει, αντίθετα μάλιστα. Έφτασαν στην πηγή και θέλουν να πιούν νερό. Έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους έτσι ώστε να καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά μοναδικό ερωτηματικό ο Μαυροειδής ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ένα μικρό διάστρεμμα και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι 19 παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Βασίλη Πλεσίτη είναι οι: Κορνηλάκης, Σαβουϊδάκης, Λούσι, Ψαράκης, Πλαϊτακης Δουλγεράκης, Μανιουδάκης Μιφτάρι, Κουτεντάκης Μαυροειδής, Τσακάνι, Κεφαλούκος, Κουτάντος, Παπαδόπουλος, Σαϊτάκης, Κατσούρι, Σαμπροβαλάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ντάουλας από την Δυτική Αττική και βοηθοί του οι κ.κ. Πλάκας και Χατζίκος από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Φίτσας.

Δωροεπιταγές συνόδευσαν τις ευχές!

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ομάδας μας πριν από το ταξίδι για την «μάχη» του τελικού. Οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μοίρασαν σε όλο το έμψυχο δυναμικό της Κ19 δωροεπιταγές από κατάστημα αθλητικής ένδυσης της πόλης του Ηρακλείου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν τα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων Νοτίου ομίλου της Football League.

Παράλληλα απένειμαν τα εύσημα σε όλο το team για την δουλειά και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους ευχόμενοι επίσης κάθε επιτυχία τον Σαββατιάτικο τελικό.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics