Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
30 Δεκεμβρίου 2015

Η πόρτα της εξόδου για τους παίκτες του Εργοτέλη έχει ανοίξει για τα καλά πλέον καθώς μετά τον Παμλίδη και τον Γάσα Καμαρά, ακόμη δύο παίκτες αποτελούν παρελθόν για την κρητική ομάδα με το ρόστερ πλέον να μικραίνει επικίνδυνα.

Ο Στεφάνοβιτς και ο Γρομητσάρης είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν και επίσημα παρελθόν από τον Εργοτέλη από σήμερα μετά την συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους της ομάδας όπου λόγω του οικονομικού προβλήματος που παραμένει άλυτο ζήτησαν να λύσουν την συνεργασία τους με τους "κιτρινόμαυρους".

Το αίτημα τους έγινε δεκτό από τον Εργοτέλη αφού υπήρχαν οφειλές προς τους παίκτες και μπορούσαν να καταθέσουν προσφυγή για να φύγουν κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Ο Γρομητσάρης μάλιστα είχε προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής αλλά μετά την συνεναιτική λύση του συμβολαίου του αναμένεται να την αποσύρει. 

Τους τέσσερις αυτούς παίκτες δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια με τους Ίνιατς, Καλέ αλλά και Γιαλούση να ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. 

Το κακό σε όλη αυτή την κατάσταση που βιώνει ο Εργοτέλης τις τελευταίες ημέρες είναι ότι έχει απαγόρευση μεταγραφών και τα κενά των παικτών που αποχωρούν μπορεί να τα καλύψει μόνο με ποδοσφαιριστές από την Κ19 του συλλόγου. Για αυτό το λόγο μάλιστα αρκετοί παίκτες από την Κ19 της ομάδας μετέχουν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics