Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2018

Με γκολ των Μπουτσάκη στο 22' και Έφορντ στο 28' (είχε και την ασίστ στο 1-0), ο Εργοτέλης νίκησε στο Παγκρήτιο τον Α.Ο.Χανια Κισσαμικό με 2-0 .

Οι Χανιώτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Αποστολόπουλο (28' - απέκρουσε ο Κατσιμήτρος) και Ρίσκι (88' - έδιωξε το τακουνάκι του ο γκολκίπερ του Εργοτέλη), ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι έπειτα από σουτ του Τσέλιου.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης (46' Μπουρσέλης), Πάτας, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (46' Αντωνίου), Γιακούμπου, Έφορντ (76' Κουατένγκ), Καπνίδης (62' Σταθόπουλος).

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Δασκαλάκης (46' Παπαδόπουλος), Τόλι (46' Σάλιακας), Ζιούλης, Φαζός (46' Σισέ), Παπαχρήστος (46' Αρναούτογλου), Καντιμά (46' Σελινιωτάκης), Γκίνη (69' Γκράχαμ), Σιμόν (46' Τεγούσης), Αρναρέλλης (75' Νικολούδης), Βρεττός (46' Καραγιάννης), Αποστολόπουλος (46' Ρίσκι).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics