Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
04 Ιανουαρίου 2016

Ραγδαίες και συνάμα δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Εργοτέλη, καθώς την Δευτέρα (4/1) το απόγευμα ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" Δημήτρης Παπουτσάκης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου με επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή ο Δημ. Παπουτσάκης τονίζει ότι με βάσεις τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατεί να παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου και μάλιστα επισημαίνει ότι πουλάει τις μετοχές του δίνοντας όμως χρονικό περιθώριο μόνο τριών ημερών στους όποιους ενδιαφερόμενους. 

Διαφορετικά όπως τονίζει θα πράξει τις δέουντες διαδικασίες που σημαίνουν την απόσυρση του Εργοτέλη από το πρωτάθλημα της Football League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπουτσάκη: 

"Με αίσθημα ευθύνης προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δηλώνω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατώ να παραμείνω στην ηγεσία της ΠΑΕ και παραιτούμαι από την προεδρία της.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που κατέχει η οικογένειά μου, μπορεί εντός τριών ημερών να απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους μας. Ειδάλλως, θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες.

Δημήτρης Παπουτσάκης"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics