Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2018

Με το τρίτο αγωνιστικό διήμερο στην Α2 εθνική κατηγορία θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο το εσωτερικό πρόγραμμα στην επιτραπέζια αντισφαίριση και θα ολοκληρωθεί παράλληλα η δράση μέσα στο τρέχον έτος.

Λίγα 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα οι ομάδες της 2ης τη τάξει κατηγορίας θα μπουν στα τραπέζια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα δώσουν δυνατές και κρίσιμες αναμετρήσεις. Στους άνδρες θα κλείσει ο 1ος γύρος με τη διεξαγωγή της 7ης, της 8ης και της 9ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζουν δύο παιχνίδια κορυφής, καθώς ο 2ος της βαθμολογίας Απόλλων Καλαμαριάς αντιμετωπίζει το Σάββατο και την Ελευσίνα, με την οποία ισοβαθμεί (στους 11 βαθμούς) και την πρωτοπόρο Ε.Α. Βόχας (12 βαθμοί). Στις γυναίκες θα γίνουν δύο αγωνιστικές το Σάββατο και με αυτές θα τελειώσει ο 1ος γύρος και θ’ αρχίσει ο 2ος. Η συνέχεια αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον δεδομένου ότι τρεις ομάδες είναι μαζί στην κορυφή. Το Π.Κ.Δ. Ταύρου και ο Παναθηναϊκός, που θα κοντραριστούν αύριο το μεσημέρι, καθώς και ο Άρης 2006.

Στην Α2 των ανδρών δείχνουν τόσο μικρές οι αποστάσεις μεταξύ των περισσότερων ομάδων, που είναι πιθανές νέες ανακατατάξεις στην κορυφή. Για παράδειγμα, ο Φοίνικας Πειραιά και η Αθηνά Μαγκουφάνας, που ισοβαθμούν στην 4η θέση της βαθμολογίας, γίνονται σοβαρή απειλή για την Ελευσίνα και τη Βόχα αντίστοιχα. Στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα ξεχωρίζουν οι αγώνες του ουραγού Γ.Α.Ο. Πειραιά με τους Αετούς Πόλης (που είναι επίσης χωρίς νίκη) και τον Διόνυσο, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Α2 των γυναικών είναι μόνη 4η η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης κι αν θέλει να βρεθεί σε θέσεις των μπαράζ θα πρέπει να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα με έναν εκ των πρωτοπόρων, τον Άρη 2006. Σημαντικό ματς για τη «σωτηρία» είναι αυτό μεταξύ του Παγχιακού και των Φοινίκων Πάτρας, ενώ για την πρώτη του νίκη παλεύει ακόμα ο ΑΛΦΑ Καλλιθέας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α2:

Στους άνδρες:

Το Σάββατο στις 11:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Ε.Α. Βόχας

Αετοί Πόλης-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Απόλλων Καλαμαριάς-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Φοίνικας Πειραιά

Α.Ο. Διονύσου-Γ.Σ. Άρης Βούλας

Το Σάββατο στις 14:00:

Αετοί Πόλης-Φοίνικας Πειραιά

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Α.Ο. Διονύσου

Απόλλων Καλαμαριάς-Ε.Α. Βόχας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Αθηνά Μαγκουφάνας

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Γ.Σ. Άρης Βούλας

Την Κυριακή στις 10:00:

Απόλλων Καλαμαριάς-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Αετοί Πόλης

Α.Ο. Διονύσου-Ε.Α. Βόχας

Γ.Σ. Άρης Βούλας-Αθηνά Μαγκουφάνας

Φοίνικας Πειραιά-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Στις γυναίκες:

Το Σάββατο στις 11:00:

Παγχιακός Γ.Σ.-Φοίνικες Πάτρας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Παναθηναϊκός Α.Ο.-ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Α.Ο. Άρης 2006-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο στις 14:00:

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Π.Κ.Δ. Ταύρου

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Α.Ο. Άρης 2006-Φοίνικες Πάτρας

Παγχιακός Γ.Σ.-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης
httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics