Breaking News
04 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γροντή. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδος υπέγραψε σήμερα (04/01) συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. «Νιώθω μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση για την θετική εξέλιξη και την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με τον Εργοτέλη. Γνώριζα τον τρόπο που παίζει ο Εργοτέλης και ήθελα πολύ να ενταχθώ στο δυναμικό του. Επίσης με εκφράζει η φιλοσοφία και η νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε και να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας» δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Δημήτρης Γροντής.

Ο Γροντής γεννηθείς στις 24 Αυγούστου 1994 έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ΑΕΚ  όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (2012 -2016) φορώντας συνολικά τη φανέλα του «δικεφάλου» 45 φορές σημειώνοντας 5 γκολ. Εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Ατρόμητο (2016-2017 - 12 συμμετοχές ), στον Ηρακλή (2017 - 15 συμμετοχές ), στην Λάρισα η οποία και τον παραχώρησε απ ευθείας με την μορφή δανεισμού στα Τρίκαλα (2017-2017 – 25 συμμετοχές). Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ο Αήττητος Σπάτων (2018) με 14 συμμετοχές και  2 γκολ. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι έχει αρκετές συμμετοχές με την Εθνική Νέων και Ελπίδων.

Ο Δημήτρης Γροντής έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με τον Εργοτέλη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics