Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2019

Μετανιωμένος ο Ούγκο Κάιπερς και ο μάνατζερ του με τον Βέλγο να επιθυμεί την επαναδραστηριοποίηση του στον Εργοτέλη!

 


Ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έχει μείνει από τον περασμένο Μάιο εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της άρνησης του να μεταπηδήσει στην ΑΕΚ μετά την συμφωνία των δύο συλλόγων για την μεταγραφή του φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε.

Ο 22χρονος φορ με αφορμή την βράβευση του, ως ο κορυφαίος ξένος της περυσινής Football League από τον ΠΣΑΠ επέστρεψε στην Κρήτη κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα του.

Ο ακριβοθώρητος μάνατζερ του Τζακ Λίχτενσταϊν βλέποντας πως δεν βρέθηκε ομάδα για να συμφωνήσει με τον Βέλγο φορ την στιγμή που το συμβόλαιο του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι πρότεινε στον Εργοτέλη να επιστρέψει στον σύλλογο ο Κάιπερς και στο τέλος της σεζόν να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ατζέντης του Κάιπερς θεωρεί πως ο πελάτης του θα πάρει και πάλι παιχνίδια στα πόδια του και σε περίπτωση που βρει δίχτυα θα ανεβάσει και πάλι τις μετοχές του, ενώ ασφαλώς και ο Εργοτέλης θα βγει ωφελημένος αγωνιστικά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προτού πάρουν την οριστική του απόφαση από την στιγμή που ο Κάιπερς θέλει να βγει από τη «ναφθαλίνη».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics