Breaking News
22 Μαρτίου 2019

Το τρίτο μέρος του Eurosaf στην κατηγορία 420 θα διεξαχθεί στην Ελλάδα από 22 έως 25 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ και υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 


Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, προκειμένου να ανέβει ο ανταγωνισμός. Στους αγώνες θα τρέξουν 40 σκάφη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο αγώνας είναι ο τρίτος από τους 5 συνολικά που θα γίνουν μέσα στο 2019 στα πλαίσια της προώθησης του σκάφους 420 στην Ευρώπη. Η σχετική καμπάνια ανήκει στην Eurosaf και την διεθνή κλάση 420 και αποφασίστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που είχε διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2018 στην Κύπρο.Τότε η Ελλάδα είχε θέσει υποψηφιότητα για να διοργανώσει τον έναν από τους 5 αγώνες και η ανάθεση έγινε επειδή η κλάση είναι ανεπτυγμένη στη χώρα μας και με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό.

Οι πρώτοι δύο αγώνες έγιναν σε Ιταλία και Πορτογαλία. Μετά την Ελλάδα σειρά παίρνει η Γαλλία και τον τελευταίο αγώνα θα διοργανώσει η Γερμανία. Μετά την ολοκλήρωση των 5 αγώνων θα προκύψει η συνολική βαθμολογία, σύμφωνα με την οποία τα πρώτα σκάφη σε αγόρια, κορίτσια θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων της Ισπανίας στα τέλη Ιουλίου.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics