Breaking News
19 Ιανουαρίου 2016

Tο παιχνίδι του Εργοτέλη με τα Τρίκαλα θα είναι το τελευταίο φετινό για την Κρητική ομάδα λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι 17 ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στην ομάδα είχαν δώσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, προθεσμία στη διοίκηση για την εξεύρεση λύσης κάτι που δεν έγινε τελικά και η ομάδα θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Footballleague.Μάλιστα κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπουτσάκη

Η διοίκηση θα ανακοινώσει το μερσημέρι της τρίτης , στους παίκτες την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και οι τελευταίοι θα μπορούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics