Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2019

Να παρέμβει στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2 που έχει προκύψει ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και στην ΕΡΤ αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης απαιτεί ψαλίδι 60%, κάτι που δεν δέχεται η Ένωση Ποδοσφαίρου Α2 και Β'Εθνικής Κατηγορίας.

Αυτό που προέκυψε από την συνάντηση που έγινε σήμερα (30/09) ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού, αντιπροσωπείες της Super League 1 και της Super League 2, την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠ είναι ότι θα γίνει καινούργια συνάντηση με τη νέα διοίκηση του κρατικού καναλιού, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα οριστικά.

Ο Αυγενάκης δήλωσε αισιόδοξος αλλά αναρμόδιος για οποιαδήποτε απόφαση.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της Super League 2, δήλωσε:

«Να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την γρήγορη ανταπόκριση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ανοίξαμε την ατζέντα του ποδοσφαίρου που απασχολεί γενικά τη νεοσύστατη κατηγορία της Σούπερ Λιγκ 2, εκφράσαμε τις απόψεις μας στον υφυπουργό. Πάντα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, μας άκουσε, θεωρώ ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό, ανταλλάξαμε απόψεις και με την παρέμβαση τη δική του θα γίνει άμεσα μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί μια λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βήματα περαιτέρω»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics