Breaking News
28 Οκτωβρίου 2019

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης καθώς επικράτησε του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με γκολ του Έφορντ. Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 37' χάρη σε κεφαλιά του Λουκίνα, με τον Μπιανκόνι στο 88' να χαρίζει τη νίκη στους Χανιώτες που πάτησαν κορυφή.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (46´ Μπούσης), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (65´ Αλεξάκης), Έφορντ, Ιατρούδης (79´ Μανουσάκης) και Κβάτενγκ.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτζ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μαΐκιτς (34′ λ.τ. Σάαντο), Νιαυραδάκης, Ντος Σάντος (71´ Λεωνιδόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο & Λουκίνας (85´ Παπουτσογιαννόπουλος).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Πλατανιάς 6

2 Απόλλων Σμύρνης 6

3 Καραϊσκάκης Άρτας 6

4 Παναχαϊκή 4

5 ΠΑΣ Γιάννινα 4

6 Χανιά 3

7 Δόξα Δράμας 3

8 Απόλλων Λάρισας 3

9 Λεβαδειακός 0

10 Εργοτέλης 0

11 Κέρκυρα -3

12 Απόλλων Πόντου -6

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics