Breaking News
11 Νοεμβρίου 2019

Oι παίκτες του Εργοτέλη αφιέρωσαν το πρώτο γκολ απέναντι στην Κέρκυρα στον συμπαίκτη τους, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.  


ΟΕργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη Super League 2, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάρη σε... buzzer beater του Μανώλη Ροβίθη στο έξι λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 64ο λεπτό με τον Κουάτενγκ και αφιέρωσαν το τέρμα στον συμπαίκτη τους, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με τον ΠΑΣ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 20χρονος επιθετικός θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, με αρκετούς συλλόγους να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

iatroudis2
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics