Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2019

Σε μία εικόνα σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα η Κ19 του Εργοτέλη καθάρισε τα αποδυτήρια του γηπέδου Αγίου Στεφάνου Αττικής.


Οι παίκτες της Κ19 του Εργοτέλη πικράθηκαν, αφού είδαν το προβάδισμα των δύο τους γκολ να εξανεμίζεται και τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνει την ισοπαλία με 2-2 για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Superleague 2.

Παρόλ' αυτά σε μία κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού, οι μικροί ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας καθάρισαν τα αποδυτήρια του γηπέδου Αγίου Στεφάνου, ενώ άφησαν και ευχαριστήριο μήνυμα για την φιλοξενία. Το γεγονός έκανε γνωστό ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, ο οποίος έδωσε μάλιστα τα συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, αλλά και τους προπονητές για την ενέργεια.

Άλλωστε, είναι σημαντικό ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, οι αθλητές να διδάσκονται τις αξίες και τα πραγματικά ιδεώδη του αθλητισμού.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics