Breaking News
20 Ιανουαρίου 2020

Στο πνεύμα του Παγκοσμίου Προολυμπιακού τουρνουά του ομαδικού έχει μπει πλέον η εθνική μας ομάδα των ανδρών και μαθαίνει τον αντίπαλό της στο 1ο στάδιο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Γκοντομάρ της Πορτογαλίας από τις 22 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, θα δώσουν από εννέα (9) προκρίσεις για το Τόκιο σε άνδρες και γυναίκες και αύριο θα γίνει η κλήρωση των πρώτων μίνι ταμπλό. Η Ελλάδα είναι χαμηλά στα seeding, βρίσκεται συγκεκριμένα στο νούμερο 29 κι αυτό σημαίνει ότι θα «πέσει» από την αρχή με δυνατή ομάδα. Θυμίζουμε ότι την αποστολή, που θα μεταβεί την Τρίτη στην ιβηρική χερσόνησο, συγκροτούν οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Στους άνδρες πρόκειται να πάρουν μέρος 34 εθνικές ομάδες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ στις γυναίκες (όπου η Ελλάδα δεν θα έχει συμμετοχή, ως γνωστόν) οι δηλώσεις είναι 30. Πρώτο φαβορί στους άνδρες είναι η Κορέα. Την κορυφαία 4άδα στα seeding της κλήρωσης συμπληρώνουν η κινεζική Ταϊπέι, η Σουηδία και η Γαλλία. Τα φαβορί βγήκαν με βάση τον ειδικό πίνακα αξιολόγησης ομαδικού του Ιανουαρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Olympic Team Ranking) και η Ελλάδα είναι 29η στο World Teams Qualification Tournament με 212 πόντους. Η κλήρωση για το στάδιο 2 θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του σταδίου 1.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι από την αρχή τα κnockouts. Με βάση την προκήρυξη του τουρνουά, στην 1η φάση σχηματίζονται 8 μίνι ταμπλό και οι ισάριθμοι νικητές αυτών θα προκριθούν για το Τόκιο. Στο στάδιο 2 οι 8 χαμένοι από τον καθοριστικό γύρο για τις ολυμπιακές προκρίσεις του σταδίου 1 πάνε σε νέο νοκ άουτ ταμπλό και μόνο η νικήτρια ομάδα θα πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να προσθέσουμε ότι ο τρόπος διεξαγωγής του κάθε ομαδικού αγώνα περιλαμβάνει στην αρχή το διπλό. Ο αριθμός των αθλητών/τριών για κάθε ομάδα είναι μίνιμουμ 3 και μάξιμουμ 5.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics