Breaking News
04 Ιουλίου 2020

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 διεξήχθη ο 4ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Κιτίου με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ, Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα, Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα και Ιππικού Ομίλου Horse Leisure Club. Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Preliminary A και Β, Youth, Senior I και Senior ΙΙ.

Οι νικητές στις πιο πάνω κατηγορίες ήταν ως εξής:

Στην Κατηγορία Preliminary A Children, την πρώτη θέση κατέλαβε η Φοίβη Σλέφλη με το άλογο Vadomi από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε o Γιώργος Χρυσάνθου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Senior, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Ευδοξίου με το άλογο Zarifa από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

Στην Κατηγορία Preliminary Β Children, νικήτρια αναδείχθηκε και η Μαρία Πετροπούλου με το άλογο Romano από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary Β Junior, νικήτρια αναδείχθηκε και η Anna Samoylova με το άλογο Cowboy από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

Στην Κατηγορία Preliminary B Senior, νικήτρια αναδείχθηκε η Charlotte-Elisabeth Abbey με το άλογο Ukkie από τον Ιππικό Όμιλο Λαπάτσα.

Στην Κατηγορία Youth Junior, νικήτρια αναδείχθηκε και η Anna Samoylova με το άλογο Cowboy από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

Στην Κατηγορία Youth Senior, την πρώτη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Πολυκάρπου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

Στην Κατηγορία Senior I, την πρώτη θέση κατέλαβε o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

Στην Κατηγορία Senior II, την πρώτη θέση κατέλαβε o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.
balla.com.cy/

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics