Breaking News
16 Ιουλίου 2020

Έχει γίνει παράδοση ή καλύτερα μια ιερή τελετή


Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Το American Football δεν είναι τόσο δημοφιλές στη χώρα μας. Αν και είναι πολύ πιο απλό από το μπέιζμπολ. Οι σταρ του NFL όμως λατρεύονται από τον κόσμο και πολλοί είναι εκείνοι που στις ΗΠΑ περιμένουν την σεζόν των μόλις 16 αγώνων και τα playoff μέχρι το Super Bowl.
Ο DeAndre Hopkins είναι ένας από τους καλύτερους receivers στη λίγκα. Στα έξι χρόνια μάλιστα που αγωνίστηκε με τους Houston Texans σημείωσε ρεκόρ, αφού έχει τις περισσότερες υποδοχές από κάθε άλλον παίκτη σε αυτή την ηλικία στο NFL. Τέσσερις φορές All-Star και τρεις φορές μέλος της καλύτερης ομάδας, δεν είναι λίγο για έναν παίκτη που έχει ακόμα πολλά να δώσει. Οι Houston Texans τον αντάλλαξαν τον περασμένο Μάρτιο στους Arizona Cardinals, με τους οπαδούς να αντιδρούν έντονα και τους αθλητικογράφους να υποστηρίζουν πως ήταν οι χειρότερη ανταλλαγή όλων των εποχών γι’ αυτούς.

Ο DeAndre Hopkins εκτός από τις επιδόσεις του έχει έρθει στο προσκήνιο για ακόμα έναν λόγο. Όταν σκοράρει, παίρνει την μπάλα και την δίνει στη μητέρα του, που κάθεται πάντα στην ίδια θέση στις εξέδρες. Η μητέρα του έχει χάσει την όραση της από το 2002, όταν μια γυναίκα που δεν ήξερε, της έριξε οξύ στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τυφλωθεί και το πρόσωπο της να παραμορφωθεί. Η Sabrina Greenlee ήταν ανύπαντρη μητέρα 4 παιδιών και προσπαθούσε να βρει έναν καλό σύζυγο. Ωστόσο οι περισσότερες σχέσεις της ήταν βίαιες. Ενώ έβγαινε με κάποιον άντρα εκείνη την εποχή, η ζήλια έσπρωξε μια άλλη γυναίκα να βυθίσει την ζωή της στο σκοτάδι.

Ο DeAndre ήταν τότε 10 ετών. Ποτέ δεν έπαψε να της δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνον και το πόσο την αγαπάει. Πήγε στο Clemson University της Νότια Καρολίνας, όπου έγινε σταρ του κολεγιακού πρωταθλήματος. Ύστερα ακολούθησε το NFL. Και παρόλο την διαρκή άνοδό του προς τα αστέρια, η μητέρα του είναι ακόμα εκείνη που σκέφτεται πρώτη μόλις κάνει ένα touch-down.

Έχει γίνει παράδοση ή καλύτερα μια ιερή τελετή. Συνήθως οι κόρες της την βοηθούν να σηκωθεί για να πάρει την μπάλα από τα χέρια του DeAndre. Αυτή η τελετή είναι μια υπενθύμιση πως ενώ η ίδια δεν μπορεί να τον δει να σκοράρει και να είναι χαρούμενος, εκείνος τη βλέπει πάντα και θέλει να την δει όλος ο κόσμος. Όπως είχε άλλωστε δηλώσει όταν επελέγη στο No.27 του Draft και παρουσιάστηκε από τους Houston «έχω μια άθραυστη σχέση με τη μητέρα μου. Είναι η μητέρα μου και ο πατέρας μου μαζί» (έχασε τον πατέρα του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν ήταν 5 μηνών).


Αυτή λοιπόν η παράδοση σίγουρα θα συνεχιστεί στην Αριζόνα. Όχι από υποχρέωση ή από συνήθεια. Αλλά γιατί ο DeAndre θέλει η μητέρα του να «βλέπει» ότι και ο υπόλοιπος κόσμος. Και να της λέει ευχαριστώ που έφτασε εκεί που έφτασε χάρη σε εκείνη...
e-radio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics