Breaking News
12 Αυγούστου 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μικρή περιπέτεια στην οποία μπήκε το πρωτάθλημα indoor στο κρίκετ λόγω των δυο κοριτσιών που βρέθηκαν θετικές  

 


αντιμετωπίστηκε άμεσα και με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Βέβαια έγινε αιτία να διακοπεί το πρωτάθλημα, όπως και το αντίστοιχο σε ανοικτό γήπεδο για λίγες μέρες (αν όλα πάνε καλά 23 και 24 Αυγούστου, ανοικτό και indoor θα συνεχιστούν).
Οι αθλήτριες ανήκουν στην ομάδα ΑΠΣ οι Λέοντες, το Δ.Σ. της οποίας θεώρησε σωστό να εκδώσει ένα ευχαριστήριο προς όλους όσοι στη δύσκολη αυτή φάση βοήθησαν.

Αναφέρει τα εξής: Το Δ.Σ. του συλλόγου Κρίκετ “Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ”, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές του ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που συνέλαβαν τα μέγιστα, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα, που προέκυψε από την ασυμπτωματική ασθένεια δύο αθλητριών του συλλόγου μας από covid -19.
Καταρχάς, το Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, το οποίο, όταν πληροφορήθηκε ότι συγγενικό πρόσωπο των δυο αθλητριών βρέθηκε θετικό στον ιό covid-19, κάλυψε τα έξοδα της μοριακής εξέτασης των δυο αθλητριών σε ιδιωτική κλινική της πόλης. Στη συνέχεια ιχνηλάτησε τις επαφές τους και, αφού ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, πληροφόρησε το Σύλλογό μας και κάθε εμπλεκόμενο για το υγειονομικό πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσει.

Πέραν τούτου, την επόμενη μέρα φρόντισε, ώστε όλοι οι αθλητές και οι οικογένειές τους να υποβληθούν στο ίδιο τέστ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Σε αυτή την προσπάθεια τεράστια ήταν η συμβολή του Ελεγκτή Δημόσιας Υγείας κ. Κυριάκου Κατσώρα, τον οποίο και ευχαριστούμε επίσης θερμά, όχι απλά γιατί εκτέλεσε το καθήκον του, αλλά και γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην Ομοσπονδία και το Σύλλογο και μας ενέπνευσε σιγουριά και ασφάλεια.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και όλους τους Ιατρούς και Νοσηλευτές για όσα προσέφεραν στους νεαρούς αθλητές μας και στις οικογένειές τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
enimerosi.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics