Breaking News
13 Αυγούστου 2020

Αδύνατη χαρακτήρισαν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 20-27 Σεπτεμβρίου στις περιοχές Εγκλ και Μαρτινί της Ελβετίας, οι διοργανωτές.

 

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη, 12 Αυγούστου, οι ιθύνοντες η απόφαση για την αναβολή πάρθηκε εξαιτίας των περιορισμών που τίθενται στη χώρα . Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έκαναν σήμερα (12/8) γνωστές οι ομοσπονδιακές αρχές της Ελβετίας, οι μεγάλες εκδηλώσεις «με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 άτομα» απαγορεύονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι, οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν ότι: «ως αποτέλεσμα, η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι αδύνατη».

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας έκανε γνωστό ότι: «θα εργαστεί τώρα προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης εναλλακτικού πρότζεκτ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η "έκδοση" του αγώνα για το 2020 μπορεί να διεξαχθεί, με την προτεραιότητα να βρίσκεται στην Ευρώπη και στις ημερομηνίες που είχαν αρχικά προγραμματιστεί».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics